Floriade 2022

Floriade 2022 bezoeken?

In 2022 is het weer zo ver: de Floriade wordt georganiseerd! Deze tienjaarlijkse wereldtuinbouwtentoonstelling wordt dit keer georganiseerd in Almere met als thema ‘Growing Green Cities’. Aan het water is een park van 60 hectare ingericht waar bezoekers het feest van groene en duurzame technologie mee kunnen vieren. Ontdek de nieuwste groene innovaties, geniet van het beste dat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft en zie, ruik en proef de bloemen en planten.

Ontdek de Floriade

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. U ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En u geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat u verrassen!

Op dit feest van groen is van alles te beleven: ontdek vernieuwingen van eigen bodem op de nationale paviljoens of duik in groenculturen van over de hele wereld bij de meer dan 40 landenpaviljoens. Daarnaast kunt u in de kabelbaan op 35 meter hoogte over het Floriade park zweven, is er een uitgebreid cultuurprogramma met tentoonstellingen, entertainment, muziek en nog veel meer, én kunt u bij de diverse restaurants, foodtrucks en proeverijen genieten van gezonde en lekkere snacks en maaltijden. Benieuwd naar wat er nog allemaal te ontdekken is? Bekijk de website van de Floriade voor het volledige programma!

Met Kupers Tuinreizen naar de Floriade

Kupers Tuinreizen is één van de officiële Suppliers voor de Floriade Expo 2022! Als oudste tuinreizenspecialist van Nederland mag deze tienjaarlijkse tentoonstelling uiteraard niet op ons programma ontbreken. Met onze 2-daagse tuinreis naar de Floriade bezoekt u naast de show ook drie bijzondere privétuinen in de omgeving en overnacht u in een heerlijk viersterrenhotel op basis van halfpension. Zo viert deze reis het beste van de Nederlandse tuincultuur op grootse én kleine wijze.

Naast deze reis, helpen we tuinclubs of –verenigingen natuurlijk ook heel graag met het opstellen van een (meerdaagse) reis naar de Floriade inclusief tuinprogramma, hotelovernachting(en), maaltijden, entreetickets, en meer. Compleet afgestemd op uw wensen!

Benieuwd naar onze individuele tuinreis? U vindt de 2-daagse tuinreis naar de Floriade hier.

Floriade met de bus

Bent u lid van een tuinclub- of vereniging en wilt u graag een reis naar de Floriade organiseren? Neem contact met ons op door te bellen naar 0495-456610, een e-mail te sturen naar info@kuperstuinreizen.nl of ons contactformulier in te vullen, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen!

Op een andere manier de Floriade bezoeken? Naast een op maat gemaakte groepsreis óf onze individuele meerdaagse tuinreis, is het ook mogelijk om een dagtocht óf juist alleen touringcarvervoer naar de Floriade te boeken.

Wilt u met uw groep, vereniging of school naar de Floriade? Onze partner Kupers Touringcars beschikt over een wagenpark van ruim 80 luxe en milieuvriendelijke touringcars. Of uw groep nu uit 20 of 1.500 personen bestaat, bij Kupers Touringcars bent u aan het juiste adres. Daarnaast kunnen zij u uiteraard voorzien van entreetickets voor de Floriade, maaltijdvouchers, rondleidingen, leuke extra’s en nog veel meer.

Mag Kupers Touringcars u naar de Floriade brengen? Vraag nu een offerte aan.

Wilt u graag individueel een reis naar de Floriade boeken, maar gaat u liever voor een dagtocht? Ons moederbedrijf Biesen Travel biedt in 2022 maar liefst zeven dagtochten aan naar de Floriade. Al voor € 69,- per persoon reist u comfortabel met de touringcar naar de Floriade, inclusief entreekaart. Met opstapplaatsen door heel Limburg en Brabant!

Meer informatie?