Op tuinreis in de kerstperiode.

Prachtige tuinreizen met de touringcar tijdens de kerstperiode! Geniet van de prachtige, traditionele kerstsfeer in Engeland. Met veel zorg wordt een mooi excursieprogramma samengesteld rondom de feestdagen! Laat u onderdompelen in feestelijk versierde en verlichte kersttuinen, mooie Engelse landhuizen en de mooiste steden van Engeland.

Gaat u deze kerstperiode met ons mee op tuinreis naar Engeland?

Foto: Hever Castle, Edenbridge TN8, Engeland

3 mooie tuinreizen in de kerstperiode:

5-daagse tuinreis Kerst in de Cotswolds – vertrek 7 december 2022

Is er een betere plaats om de Engelse kerst te vieren dan in het meest romantische gebied van Engeland? De vele schattige dorpjes zijn vaak prachtig verlicht en ook veel tuinen doen mee. Zo is het Spectacle of Light van Sudeley Castle elk jaar weer een fantastisch evenement. Ook een bezoek aan Oxford mag niet ontbreken, net als de oudste botanische tuin van het land en het compleet in kerstsfeer aangeklede Upton House. Grijp deze unieke kans om de Cotswolds van een andere kant te bewonderen en geniet van de unieke schoonheid van dit prachtige gebied in de winter.

4-daagse tuinreis Kerst in Buckinghamshire – vertrek 15 december 2022

Tijdens deze reis krijgt u al gauw het idee dat kerst in Engeland is uitgevonden, waar de kerstperiode één van de meest feestelijke periodes van het jaar is. De landhuizen en tuinen die op het programma staan zijn allemaal even feestelijk aangekleed. Met uitbundig versierde kerstbomen, maretak op allerlei plaatsen, kerstmarktjes en kleurige lampjes dompelt u zich vanaf het eerste moment onder in de Engelse kerstsfeer.

4-daagse tuinreis Kerst in Kent – vertrek 15 december 2022

Tijdens deze vier dagen krijgt u de kans om alvast de traditionele kerstsfeer te beleven in Engeland. U maakt een stadstour door Londen en brengt een bezoek aan Canterbury, beiden geheel aangekleed in kerstsfeer. De tuinen die u bezoekt zijn ook in kerstsfeer aangekleed: RHS Garden Wisley wordt in december vanaf zonsondergang spectaculair verlicht. Leeds Castle is elk jaar rond kerst het toneel van een gezellige kerstmarkt met talloze kleine kraampjes, waar u originele cadeaus kunt vinden voor onder uw eigen kerstboom.


TIP: bezoek de bijzonder historische stad: ‘Oxford’.

Tijdens onze tuinreis Kerst in de Cotswolds bezoeken we ook een stad met een rijke historie die wereldwijd bekend staat om haar prestigieuze universiteit. Dankzij de harmonie tussen de architectuur van de vele universiteitsgebouwen wordt Oxford ook wel de ‘stad der dromerige spitsen’ genoemd. In december wordt een deel van de stad bezet door een sfeervolle kerstmarkt, perfect om op jacht te gaan naar leuke souvenirs en kerstcadeaus. We bezoeken de stad Oxford op dag 4 van onze 5-daagse tuinreis naar de Cotswolds.

Wilt u samen met ons deze mooie reizen beleven?