• 30 jaar ervaring
 • Korte routes met meer vakantiedagen
 • Luxe touringcars
 • Deskundig advies
 • Ervaren chauffeurs
 • Lid van ANVR en SGR

Tuinreis Lincolnshire

Groot-Brittannië

 • Tuinreis Lincolnshire
 • Tuinreis Lincolnshire
 • Tuinreis Lincolnshire
 • Tuinreis Lincolnshire
 • Tuinreis Lincolnshire
 • Tuinreis Lincolnshire
 • Tuinreis Lincolnshire
 • Tuinreis Lincolnshire
Combineer prachtige tuinen met de inspirerende RHS Chatsworth Flower Show

Dit contrastrijke graafschap ligt voor een groot deel aan zee met een bekroonde kustlijn en een binnenland met prachtige valleien, heuvels en uitgestrekte velden. Lincolnshire staat bekend om haar kastelen, kerken en de beroemde kathedraal van Lincoln. U bezoekt traditionele en charmante tuinen bij oude landhuizen, maar ook nieuw aangelegde tuinen uit de 21e eeuw. Een bezoek aan de RHS Chatsworth Flower Show is een absoluut hoogtepunt. De modeltuinen en bloemenexposities zijn een ideale gelegenheid om inspiratie op te doen en laten bovendien het beste zien wat de voorzomer te bieden heeft.

Tijdens deze reis bezoekt u de volgende tuinen (onder voorbehoud):
Dag 1: Vertrek ferry Rotterdam - Hull
Dag 2: Aankomst Hull, Felley Priory en Doddington Hall
Dag 3: Hall Farm, Goltho Gardens en Brightwater Gardens
Dag 4: RHS Chatsworth Flower Show
Dag 5: Stadsbezoek Lincoln, Aubourn Hall Gardens, Mill Farm Garden en vertrek ferry Hull - Rotterdam
Dag 6: Aankomst Nederland

Felley Priory
De tuin van Felley Priory is een feest voor plantenliefhebbers en fotografen. Omdat deze tuin zo’n 180 meter boven de zeespiegel ligt, werden taxushagen aangeplant om de vaste planten te beschermen tegen de zeewind. In de aanloop naar de zomer gaan de spectaculaire borders bloeien. De ommuurde rozentuin is gevuld met ouderwetse rozen, die tevens de pergola’s bedekken. De knotgarden en de strak in vorm gesnoeide vogels maken deze tuin extra aantrekkelijk.

Doddington Hall
De originele Elizabethaanse lay-out van de tuin met oude muren vormen het kader voor het formele oostfront en de westelijke tuinen. Generaties lang zijn de tuinen gerestaureerd, verzorgd, gekoesterd en ontwikkeld tot hun volle potentieel. De vormsnoei, oude bomen, strakke gazons, uitbundige borders en het park nodigen uit om rond te dwalen van de ene mooie plek naar de andere zoals u hier kunt zien.

Hall Farm
Deze afwisselende privétuin biedt telkens een ander beeld. Aan beide kanten van de aslijn vanaf het huis zijn brede, gemengd bloeiende borders. Daarnaast is er een weide met veldbloemen en een grote diversiteit aan struiken en bomen. De verzonken tuin, vijver, parterre en de ommuurde grindtuin hebben allemaal hun eigen karakter.

Goltho Gardens
Goltho Gardens wordt "een van de grote tuinen van de toekomst" genoemd. De tuin biedt een lange gras wandeling geflankeerd door overdadig gevulde borders. De prachtig aangelegde perken, de geurende rozentuin en de weide met wilde bloemen zijn het mooist in de lente en de vroege zomer. Deze tuin is geïnspireerd op de tuinen van Piet Oudolf en tegelijkertijd een echte Engelse tuin zoals u hier kunt zien.

Brightwater Gardens
Brightwater Gardens is een echte 21e-eeuwse tuin die is ingedeeld in drie gebieden met elk een eigen sfeer. Het eerste deel bestaat uit verschillende tuinkamers gevormd door muren, paden en hagen. Het tweede tuindeel heeft een meer open karakter met een grote diversiteit aan planten, struiken en bomen, terwijl het derde tuindeel vooral bestaat uit bloemenweiden met duizenden voorjaarsbollen en inheemse bomen.

RHS Chatsworth Flower Show
De RHS Chatsworth Flower Show is na de Chelsea Flower Show één van de grootste attracties voor tuin- en plantenliefhebbers. U vindt hier een goot aanbod van nieuwe planten, tuinideeën en decoratieve ornamenten. De RHS Chatsworth Show biedt spectaculaire showtuinen, prachtige bloemendisplays en praktische workshops. De show wordt gehouden op het landgoed van Chatsworth House, dat al sinds 1549 de zetel is van de hertog van Devonshire. De tuin van Chatsworth is al 500 jaar in beweging; oude delen worden in ere hersteld en nieuwe ideeën uitgewerkt. Naast een boeiende beplanting treft u beelden, vijvers en een imposante watertrap met stromend water aan. In deze korte presentatie kunt u de highlights van de show van 2019 zien.

Stadsbezoek Lincoln
Lincoln biedt een ideale combinatie van geschiedenis, kunst, cultuur, leuke winkels en veel plaatsen om te eten en drinken. De populaire toeristische straat Steep Hill is verkozen tot één van de beste plaatsen van Groot-Brittannië. Het is een steile wandeling, zoals de naam al doet vermoeden, maar is de moeite zeker waard.

Aubourn Hall Gardens
In een landelijke omgeving met oude, hoge bomen ligt Aubourn Hall. De muren van het huis worden verzacht door klimplanten. De borders zijn omsloten door golvende buxusheggen, terwijl een oude muur en hagen in de tuin zorgen voor een aangename en intieme sfeer. Er zijn veel geurende rozen, brede graspaden en uitbundig bloeiende borders. Wilt u alvast met slechts één foto een eerste indruk hebben, klik dan hier.

Mill Farm Garden
Deze nog jonge tuin heeft zich ontwikkeld vanaf 2005. Vanaf de tuin heeft u een weids uitzicht over het omliggende landschap. Het uitgangspunt was de planten voldoende bescherming te bieden tegen de wind en tegelijkertijd het uitzicht te behouden. Een iets verhoogde vijver met waterlelies, ruim gazon en stukken weide met lang bloeiend gras sluiten aan bij de natuurlijke omgeving. Deze fotoreportage geeft een goede indruk van deze boeiende tuin.

Let op: het bovenstaande programma is te allen tijde onder voorbehoud
Het is mogelijk dat tuinen hun beschikbaarheid wijzigen en het programma om die reden onverhoopt aangepast moet worden. Het kan gebeuren dat er om die reden in de bezoektijden of -dagen gewisseld wordt. Indien een tuin niet meer bezocht kan worden, wordt er altijd een passend en gelijkwaardig alternatief gezocht. Dit zal nooit ten koste gaan van de tijd die u in een tuin doorbrengt.

Hotel informatie:The Lincoln Hotel ****
Ligging: Het hotel ligt tegenover de indrukwekkende kathedraal van Lincoln en op vijf minuten loopafstand van de oude binnenstad.
Faciliteiten: Op het terras in de tuin kunt u heerlijk genieten van een drankje. Het restaurant biedt uitzicht op de kathedraal. In de kelder is een stijlvolle bar waar u kunt genieten van een cocktail. Het hele hotel heeft gratis wifi.
Kamers: De verzorgde kamers met goede bedden hebben een flatscreen tv, een zithoek en bieden koffie- en theefaciliteiten. De eigen badkamer is voorzien van bad/douche, toilet en haardroger.

P&O Ferry overtocht
Uw vakantie begint meteen goed aan boord van de P&O ferry van Rotterdam naar Hull. Geniet van een warme maaltijd met spectaculair uitzicht op zee. Als het mooi weer is, kunt u op het dek van de boot genieten van het uitzicht, of ontspannen met een drankje aan de bar of bij de brasserie. Tevens vindt u aan boord een bioscoop, diverse winkels en kunt u een gokje wagen in het casino. In de standaard hut heeft u een eigen douche, toilet, airconditioning. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen.

Inbegrepen:


 • 2 overnachtingen aan boord van de ferry
 • 3 overnachtingen in viersterrenhotel the Lincoln
 • 2 maal ontbijt aan boord van de ferry
 • 2 maal diner aan boord van de ferry
 • 3 maal ontbijt in hotel
 • 3 maal diner in hotel
 • Stadsplattegrond van Lincoln
 • Overtocht per P&O ferry (Rotterdam - Hull)
 • Begeleiding door deskundige chauffeur
 • Reis per luxe Comfort Class touringcar met minibar, toilet en airconditioning

Niet inbegrepen:


 • Eenpersoonskamertoeslag à € 185,- per persoon
 • Toeslag zeezicht hut à € 49,- per persoon
 • Toeslag zeezicht hut met beneden bedden à € 69,- per persoon
 • Tuinentrees ter waarde van ca. € 95,- per persoon
 • Lunches
 • Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking
 • Administratiekosten à € 10,- per boeking
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering

Korting:

  Kupers Tuinreizen probeert haar steentje bij te dragen aan een beter milieu. U krijgt daarom een korting van € 2,50 per boeking wanneer u er voor kiest om uw reisbescheiden per mail te ontvangen. U ontvangt dan geen informatie meer per post. De code voor deze korting is: DIGI17.
v.a.619,00

Bovenstaande prijzen zijn op basis van een standaard 2-persoonskamer.
Voor prijzen van andere kamertypes; klik op de button 'BOEKEN'

Opstapplaatsen

Selecteer uw reisdatum voor een actueel overzicht van de opstapplaatsen:

  Reisiconen

  Zie voor meer uitleg de pagina legenda iconen
  bloemrijkprivetuingemiddeldtouringcarferry

  Betaalmogelijkheden

  U kunt uw boeking eenvoudig betalen via een van de volgende mogelijkheden:

  iDeal, veilig online betalen met uw eigen bank

  Overschrijving