• 30 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Deskundig advies
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR


Groepsreizen op maat naar de mooiste tuinen

Komt u maandelijks bij elkaar met uw tuinclub, bent u lid van een tuinvereniging of een andere organisatie en wilt u een mooie reis maken naar de meest bijzondere tuinen van Europa? Wij maken graag uw reis op maat. Uw wensen als groep staan voor ons centraal en uw reis wordt speciaal voor u samengesteld.

Al 30 jaar is Kupers Tuinreizen dé specialist op het gebied van tuinreizen. Onze standaard is dan ook service op maat. Zo kunnen wij de mooiste tuinen samenstellen tot een bijzondere reis. Ook de hotels worden aan al uw wensen aangepast. Het is ook mogelijk om de tuinen te combineren met andere excursies. Denk hierbij aan workshops, rondleidingen met gids, fietstochten, voorstellingen of stadsbezoeken. Lunches en diner(shows) organiseren wij ook geheel naar uw wens.

 

Kupers Touringcars

Ook het busvervoer passen wij naar uw wensen aan. Kupers Tuinreizen is een dochter bedrijf van Kupers Touringcars en beschikt over een eigen wagenpark. De capaciteit begint bij bussen van 19 personen en loopt op tot dubbeldekkers die tot wel 88 personen kunnen vervoeren. Onze luxe touringcars zijn voorzien van luchtvering, dubbele beglazing, stereo-installatie, toilet, koelkast/bar, koffiezetapparaat en airconditioning. Onze reizen worden alleen uitgevoerd op Comfort Class niveau, de stoelen zijn 35 graden verstelbaar en hebben minstens 85 cm beenruimte. Verder vindt u verstelbare voetsteunen en klaptafeltjes.
Naast busreizen hebben wij ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld trein-, vlieg- en zelfs cruisereizen voor u te organiseren. 

 

Uw programma geheel op maat!

Haal inspiratie uit onze vernieuwde tuinenbrochure. Hier hebben wij een aantal bijzondere tuinreizen voor u samengesteld die garant staan voor optimale tuininspiratie. Reis naar het prachtige Toscane, het kleurrijke Normandië of maak de oversteek naar Engeland voor de meest bijzondere cottage tuinen. Het fraaie East Anglia, de mooie kust van Dorset en Somerset, alsmede het unieke natuurgebied van Cotswolds. Natuurlijk mogen de wereldberoemde Flower Shows zoals Chelsea, Hampton, Hyde Hall en de IGA ook niet ontbreken. Voor iedere tuin- en natuurliefhebber hebben wij een reis die u zal verrassen. Natuurlijk bent u ook helemaal vrij om zelf een bestemming of programma aan te dragen, waarna wij met dezelfde zorgvuldigheid een reis voor u organiseren.  

Voorbeeld van tuinreizen die op maat gemaakt zijn:

4-daagse tuinreis Berlijn 


Liever geen administratieve rondslomp? Dat is geen probleem, wij kunnen uw reis geheel afgeschermd gewoon online boekbaar maken door middel van een gepersonaliseerde link of wij voorzien u van boekingsformulieren zodat uw groep zich bij ons kan aanmelden voor de reis. Kupers Tuinreizen draagt dan zorg voor de betalingen van uw groep. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van leuke flyers of programma boekjes die wederom geheel voor u op maat worden gemaakt. Kupers Tuinreizen is ook aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, wanneer wij uw reis verzorgen geniet u direct van deze garanties.

Vraag nu vrijblijvend een offerte via de mail info@kuperstuinreizen.nl of telefonisch 0495-456610 of maak een afspraak met onze Kupers Tuinreizen adviseuse Milou!Zekerheid
Zeker op reis met Kupers Tuinreizen, want wij  zijn aangesloten bij: ANVR, Calamiteitenfonds, SGR en SKTB.Kupers Tuinreizen op Facebook
Volg Kupers Tuinreizen nu ook op Facebook! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, extra's en leuke aanbiedingen.