• 30 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Deskundig advies
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR

Groepsreizen op maat
 

Komt u maandelijks bij elkaar met uw tuinclub, bent u lid van een tuinvereniging of een andere organisatie en wilt u een mooie reis maken naar de meest bijzondere tuinen van Europa? Wij maken graag uw reis op maat. Uw wensen als groep staan voor ons centraal en uw reis wordt speciaal voor u samengesteld.Wilt u met uw eigen tuinclub, -vereniging of organisatie naar de mooiste tuinen?
 
Kupers Tuinreizen is een kleinschalige touroperator die al meer dan 30 jaar tuinreizen voor zowel groepen als individuelen tuinreizen organiseert. In deze jaren zijn al vele bestemmingen voorbij gekomen, waaronder Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Portugal, Wales, Schotland en natuurlijk de vele graafschappen van Engeland. Met behulp van onze eigen luxe touringcars en ervaren chauffeurs hebben we al vele reizigers naar de mooiste tuinen van Europa gebracht.
 
Naast onze individuele programma’s, organiseren we voor groepen vanaf 20 personen ook tuinreizen geheel op maat. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren gaan wij op zoek naar de perfecte bestemming, het beste hotel en prachtige tuinen voor de invulling van het programma. Daarbij combineren we tuinbezoeken indien gewenst ook met andere excursies als stadsbezoeken, rondleidingen, fietstochten, voorstellingen en nog veel meer.
 
Zo stellen we voor uw groep de ideale tuinreis samen!
 
Hierbij nemen we u natuurlijk graag allerlei administratieve handelingen uit handen. Zo kunnen wij de inschrijvingen verzorgen, de betalingen regelen en een gepersonaliseerd programmaboekje voor u samenstellen. Zo kunt u optimaal van de voorpret genieten!
 
Haal inspiratie uit onze vernieuwde tuinbrochure en onze website! Met een vernieuwd en ruim aanbod aan tuinreizen staat deze garant voor optimale tuininspiratie. Uiteraard bent u altijd vrij om een eigen bestemming aan te dragen. Onze reis- en tuinspecialisten zoeken voor elke bestemming de juiste combinatie van tuinen en hotel, waarbij uw wensen altijd leidend zijn.
 
Ook het busvervoer wordt naar uw wensen aangepast. Omdat Kupers Tuinreizen een dochterbedrijf is van Kupers Touringcars, hebben wij beschikking over een eigen wagenpark. Beschikbare touringcars variëren van een bus voor 19 personen tot dubbeldekkers met een capaciteit van maar liefst 88 reizigers. De luxe touringcars van Kupers zijn standaard Comfort Class, wat betekent dat de stoelen (minimaal) 35 graden verstelbaar zijn en u minstens 85 centimeter beenruimte heeft. Daarnaast zijn onze touringcars voorzien van luchtvering, dubbele beglazing, stereo-installatie, toilet, koelkast/bar, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning en vindt u voetsteunen en klaptafeltjes bij elke zitplaats.
 
Waarom kiezen voor een groepsreis met Kupers Tuinreizen? 

 
Interesse? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met één van onze reisadviseurs via info@kuperstuinreizen.nl of bel naar 0495-456610! 
Naast de afdeling Tuinreizen beschikt Kupers over een volledig uitgeruste groepsafdeling. Samen verzorgen wij niet alleen busreizen, maar ook vliegreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Van meerdaagse groepsreizen tot teambuildingsdagen, musicals, bedrijfsfeesten, cruises en stedentrips, alles is mogelijk. Neem voor meer informatie een kijkje op www.groepsreizenidee.nl.
 
4-daagse tuinreis naar Sussex speciaal voor de Vrienden van de Amsterdamse Hortus
Ook in 2019 mag Kupers Tuinreizen een mooie tuinreis organiseren speciaal voor de Vrienden van de Amsterdamse Hortus. Bent u lid van de  Vrienden van de Amsterdamse Hortus en wilt u zich inschrijven voor de bijzondere, 4-daagse tuinreis naar Sussex die de Hortus en Kupers Tuinreizen in juni 2019 organiseren? Klik hier om naar de reis te gaan en u in te schrijven!
Let op: dit is een groepsreis die exclusief wordt georganiseerd voor de Vrienden van de Amsterdamse Hortus en niet toegankelijk is voor individuele reizigers die niet bij deze vereniging zijn aangesloten. Voor ons individuele programma voor 2019:  www.kuperstuinreizen.nl.Zekerheid
Zeker op reis met Kupers Tuinreizen, want wij  zijn aangesloten bij: ANVR, Calamiteitenfonds, SGR en SKTB.Kupers Tuinreizen op Facebook
Volg Kupers Tuinreizen nu ook op Facebook! Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, extra's en leuke aanbiedingen.