Groepsreizen

Wilt u met uw eigen tuinclub, -vereniging of organisatie naar de mooiste tuinen?

Komt u maandelijks bij elkaar met uw tuinclub, bent u lid van een tuinvereniging of een andere organisatie en wilt u een mooie reis maken naar de meest bijzondere tuinen van Europa? Wij maken graag uw reis op maat. Uw wensen als groep staan voor ons centraal en uw reis wordt speciaal voor u samengesteld.

Kupers Tuinreizen is een kleinschalige touroperator die in 2023 alweer 36 jaar tuinreizen voor zowel groepen als individuelen tuinreizen organiseert. In deze jaren zijn al vele bestemmingen voorbij gekomen, waaronder Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Wales, Schotland en natuurlijk de vele graafschappen van Engeland. Met behulp van onze eigen luxe touringcars en ervaren chauffeurs hebben we al vele reizigers naar de mooiste tuinen van Europa gebracht.

Naast onze individuele programma’s, organiseren we voor groepen vanaf 30 personen ook tuinreizen geheel op maat. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren gaan wij op zoek naar de perfecte bestemming, het beste hotel en prachtige tuinen voor de invulling van het programma. Daarbij combineren we tuinbezoeken indien gewenst ook met andere excursies als stadsbezoeken, rondleidingen, fietstochten, voorstellingen en nog veel meer. Zo stellen we voor uw groep de ideale tuinreis samen!

Hierbij nemen we u natuurlijk graag allerlei administratieve handelingen uit handen. Zo verzorgen wij de inschrijvingen, de betalingen en een gepersonaliseerd programmaboekje. Zo kunt u optimaal van de voorpret genieten!

Haal inspiratie uit onze vernieuwde tuinbrochure en onze website!

Met een vernieuwd en ruim aanbod aan tuinreizen staat deze garant voor optimale tuininspiratie. Uiteraard bent u altijd vrij om een eigen bestemming aan te dragen. Wij zoeken voor elke bestemming de juiste combinatie van tuinen en hotel, waarbij uw wensen altijd leidend zijn.

Ook het busvervoer wordt naar uw wensen aangepast. Omdat Kupers Tuinreizen een dochterbedrijf is van Kupers Touringcars, hebben wij beschikking over een eigen wagenpark. De luxe touringcars van Kupers zijn standaard Comfort Class, wat betekent dat de stoelen (minimaal) 35 graden verstelbaar zijn en u minstens 85 centimeter beenruimte heeft. Daarnaast zijn onze touringcars voorzien van luchtvering, dubbele beglazing, stereo-installatie, toilet, koelkast/bar, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning en vindt u voetsteunen en klaptafeltjes bij elke zitplaats.

Waarom kiezen voor een groepsreis met Kupers Tuinreizen? 

  • Alweer 36 jaar ervaring met het organiseren van tuinreizen
  • Uw wensen staan altijd voorop
  • Geen administratieve rompslomp
  • Luxe en moderne touringcars uit ons eigen wagenpark
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Interesse? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met onze reisadviseurs via info@kuperstuinreizen.nl of bel naar 0495-456610!