Opstapschema

Opstapplaatsen Kupers Tuinreizen

Kupers Tuinreizen maakt gebruik van de onderstaande opstapplaatsen.

Goed om te weten:

Opstaptijden
U vindt de voorlopige opstaptijd in onze brochure (pagina 7) en op uw boekingsbevestiging. Deze tijden zijn onder voorbehoud. De definitieve opstaptijden worden bekend gemaakt in de reisbescheiden, die circa tien dagen voor vertrek worden verstuurd.

Opstaproutes
Om uw rijtijd zo kort mogelijk te houden, plannen wij de opstaproutes zo gunstig mogelijk in. Hierdoor kan het voorkomen dat u over moet stappen op een wisselpunt. Dit is alleen het geval bij opstaproutes A en E (wissel in Hazeldonk).

Beschikbaarheid opstapplaatsen
Wanneer u korter dan vier weken voor vertrek van een tuinreis boekt, kan het voorkomen dat niet meer alle opstapplaatsen beschikbaar zijn.

Opstapplaats wijzigen
Het wijzigen van uw opstapplaats is vaak mogelijk maar het kan gebeuren dat dit niet meer mogelijk is. We doen ons best om een wijziging te realiseren, maar kunnen dit niet garanderen. Bij minder dan vier deelnemers op een opstapplaats, kunnen wij u verzoeken om uit te wijken naar een alternatieve opstapplaats. U ontvangt dergelijke wijzigingen zo snel mogelijk en uiterlijk één week voor vertrek.

Overtocht naar Groot-Brittannië
Bij reizen naar Groot-Brittannië maakt Kupers Tuinreizen de overtocht op één van de onderstaande manieren. Welke overtocht van toepassing is, staat bij de reis vermeld onder het kopje ‘Inbegrepen’ en is tevens te herkennen aan de iconen.

  • Per Eurotunnel van Calais naar Folkestone, duur circa 35 minuten.
  • Per ferry van Duinkerke of Calais naar Dover, duur circa 1,5 tot 2 uur.

Kupers Tuinreizen behoudt het recht om overtochten te wijzigen. Ten tijde van publicatie van onze tuinreizen voor 2023 (oktober 2022) zijn nog niet alle overtochten boekbaar. Vanwege de grote internationale vraag kan het gebeuren dat de gepubliceerde overtocht niet meer beschikbaar is. Om u te verzekeren van de overtocht, kiest Kupers Tuinreizen er in dat geval voor om een alternatieve overtocht vast te leggen die af kan wijken van het gepubliceerde.