• 30 jaar ervaring
  • Korte routes met meer vakantiedagen
  • Luxe touringcars
  • Deskundig advies
  • Ervaren chauffeurs
  • Lid van ANVR en SGR
Toon alle reizenVakantiebestemming
alle bestemmingen
Groot-Brittannië
Vertrekmaand
alle maanden
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december
Wat wilt u doen
alle categoriën
Tuinreizen

Tuinreizen Engeland

Engeland is bij uitstek het land om een mooie tuinreis te maken! Wij hebben de mooiste tuinen voor u geselecteerd, hieronder vindt u het aanbod tuinreizen Engeland. 
Kerst tuinreis Kent

Kerst tuinreis Kent

Groot-Brittannië, vertrek tussen 05-12-2019 en 12-12-2019

Reisduur: 4 dagen

Beleef de Engelse kerstsfeer in prachtige verlichte tuinen en gezellige kerstmarkten! Combineer tuinen en kerstshoppen tijdens deze 4-daagse winter tuinreis naar Kent! Gedurende deze...

v.a.339,-
MEER INFO/BOEKEN >

Tuinen bezoeken Engeland

Als tuinliefhebber is Engeland een fantastisch land om tuinen te bezoeken. Het klimaat staat garant voor een lang tuinseizoen. Engeland staat bekend om de vele romantische en natuurlijke tuinen. Niet voor niets is de Engelse tuin een begrip, de tegenhanger van de Franse tuin (een formele tuin aangelegd naar de Italiaanse Renaissance tuin). Er wordt afgestapt van het idee dat natuur beheerst moet worden door mensen. Dit zorgt voor romantische en parkachtige landschappen met verrassende doorkijkjes. 
Engeland staat verder bekend om de vele cottagetuinen, kasteeltuinen en prachtige privétuinen waar eigenaren vaak zelf de planten opkweken. 
 

Flowershows en Gardenshows

Elk jaar worden er weer bekende flowershows georganiseerd in Engeland. De bekendste zijn de Chelsea Flower Show, de Hampton Court Palace Flower Show en de Hyde Hall Flower Show. Wij combineren deze flowershows met een bezoek aan de mooiste tuinen van de omgeving.